Informace o zpracování osobních údajů

  • Český olympijský výbor, spolek zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou L 4600, se sídlem Benešovská 1925/6, 101 00 Praha 10, IČ: 48546607 (ČOV)

  • Česká olympijská a.s., společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou B 5522, se sídlem Benešovská 1925/6, 101 00 Praha 10, IČ: 25268708 (ČO)

  • Olympic Festival s.r.o., společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 280234, se sídlem Benešovská 1926/6, 101 00 Praha 10 (OF)


ČOV, ČO a/nebo OF zpracovávají v rámci svých činností a předmětů podnikání Vaše osobní údaje v souladu a za podmínek stanovených nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů - GDPR), zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném a účinném znění, a dalšími právními předpisy.

GDPR je dostupné zde.

Obecná směrnice o zpracování osobních údajů v rámci ČOV, ČO a/nebo OF je dostupná zde.

Směrnice o ochraně osobních údajů v rámci kamerového systému ČOV, ČO a OF je dostupná zde.

Konkrétní účely zpracování osobních údajů, kategorie subjektů údajů, rozsah zpracovávaných osobních údajů, dobu zpracování a uchování osobních údajů, formu zpracování osobních údajů, osoby oprávněné a odpovědné za zpracování osobních údajů, informace o zpracovatelích nebo příjemcích osobních údajů, případném předávání osobních údajů do zahraničí, základní technická a bezpečnostní opatření, právní tituly zpracování osobních údajů a další informace o zpracování osobních naleznete v rámci příslušných webových stránek a dokumentů jednotlivých dílčích činností a projektů ČOV, ČO a/nebo OF.

V případě jakýchkoliv otázek týkajících se zpracování Vašich osobních údajů v rámci ČOV, ČO a/nebo OF se neváhejte obrátit na odpovědnou osobu:

JUDr. Jan Exner
exner@olympic.cz
+420 604 650 546

Social hub

Šárka Pančochová

#PECKAAA mrkněte na tohle Kluci pro nás udělali na zakázku náramek #STMA. Zrovna spustili výrobu na přání pro všechny a vyryjí pro vás na náramek co budete chtít. Top ruční práce! Inspirace: #miluji_snowboarding #SNOW_FOR_EVER #PRIDE #Šárka_je_nejlepčí #SK8_or_DIE Link zde: handmadeczech.com/myidentity Jenon leather

Gabriela Koukalova

Když jsem po delší době znovu přijala pozvání Honzy Dědka do jeho talkshow 7 PÁDŮ, tak jsem tušila, že se v jeho křesle pěkně “zapotím”. Vždy je totiž na každého hosta detailně připravený, ale hlavně je velmi pohotový. V každém případě to pro mě byl velmi příjemný večer s fantastickými lidmi facebook.com…

Ester Ledecká

Když mám fyzioterapeuta na mateřské dovolené. ••••••• When is my physical therapist on maternity leave. STR Děkuji Kine-Max #kine_max facebook.com…